Home » Over

Over

Mijn naam is Shanna, 35 jaar oud, echtgenote en sinds 29 November 2017 mama van zoon Kian.

Ik weet niet beter dan dat ik mijn hele leven probeer het beste uit mezelf te halen. Tot het einde van mijn puberteit danste ik op hoog niveau Latin -en Ballroom en daarnaast knokte ik mezelf een weg door mijn havo-opleiding omdat ik per se direct naar het HBO wilde. Tijdens mijn afstudeerfase, aan de opleiding Communicatie -en Marketing, ontdekte ik mijn grote passie: Werken bij een drogisterij met vooral natuurlijke supplementen/producten.

Ik studeerde af en begon mijn carrière bij de drogist. Binnen 1,5 jaar werkte ik mij op tot filiaalmanager en kreeg ik een vaste aanstelling. In de 8 jaar die volgde mocht ik diverse filialen ‘onder handen nemen’ en kochten mijn man en ik ons eerste huis.

Het leven lachte ons toe en waar we eerst ons hele leven met zijn tweetjes wilden blijven, vonden we nu de ruimte om serieus te denken aan gezinsuitbreiding. Begin 2016 hakten we de knoop door en hoopten we dat we dat jaar nog een kindje mochten verwelkomen, maar dat verliep iets lastiger dan we hadden gehoopt.

Op 21 Maart 2017 viel ik flauw in de badkamer en liep ik hersenletsel op. Na enkele weken kwamen we achter de oorzaak van het flauwvallen: Ik bleek zwanger!

Momenteel ben ik moeder van onze zoon Kian. Helaas kan ik niet meer werken door ernstige cognitieve klachten, overprikkeling en mijn verminderde energieniveau.

Op deze blog vertel ik mijn verhaal, deel ik mijn verdriet, de struggles, het gevecht met mezelf (en vaak ook anderen), maar laat ik ook zien wat ik geleerd heb over mezelf en hoe ik tegenwoordig in het leven sta als mama met NAH (niet-aangeboren-hersenletsel).

Terug naar boven
Translate this page text, press here;